Reparatie / onderhoud

van Hoof Autoservice repareert en onderhoud uw personenwagens en lichte bedrijfswagens zoals het hoort. Bij ons kunt u terecht voor alle reparatie's aan de auto, ook voor storingsdiagnose bent u van harte welkom.


Banden

De banden van uw auto spelen een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van andere. Wanneer u comforttabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste, u kunt bij ons terecht voor Zomerbanden, Winterbanden, All-seasonbanden en licht bedrijfswagen banden.


APK keuring

Dankzij de APK-keuringen is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de APK-keuring levert een schone en veilige auto's op, ook als ze iets ouder zijn. Bij van Hoof Autoservice is een erkend APK keurmeester aanwezig, die controleert de banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen om weer veilig op de weg te kunnen.


Airco

Airconditioning is voor vele inmiddels geen luxe meer,maar een onmisbare voorziening. Een airconditioning is niet onderhoudsvrij, ook onaangename geurtjes wilt u voorkomen. Onze Airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het leeghalen van het systeem, vacumeren, een druktest, detectie vloeistof, diagnose stellen en bij vullen van het koudemiddel.